Galerija knjiga

Da biste lakše izabrali najbolji stil za photobook koji želite da napravite, pripremili smo primere knjiga fotografija koje su drugi korisnici kreirali.

Primeri su tu da vam daju inspiraciju i raspoređeni su po kategorijama najčešće obrađivanih tema. Takođe možete pogledati galeriju naših mesečnih pobednika nagradne igre.

Galerija knjiga
 
 
 
 
 

Pobednici nagradne igre

Mislite li da je Vaš GoGoBook fantastičan?
Prilikom naručivanja knjige fotografija postoji opcija za prijavljivanje u nagradnoj igri. Najbolji GoGoBook meseca osvojiće besplatnu knjigu fotografija, a za GoGoBook godine kao nagradu smo pripremili digitalni fotoaparat.
Na ovoj stranici vam predstavljamo pobednike proteklih godina i meseci.

 

Pobednici za 2011.

 
 

Pobednici za 2010.

 
 
 
 

Venčanja

Ništa ne može tako dobro da prenese emocije iz najvažnijieg dana u životu mladog bračnog para kao photobook u kome je zabeležen svaki trenutak.
Pogledaj knjigu

Deca

Deca rastu brže nego što to možemo da ispratimo, ali kolekcija fotografija iz različitih uzrasta ipak može da ispriča kompletnu priču.
Pogledaj knjigu

Putovanja

Sačuvajte uzbuđenja sa egzotičnih destinacija još godinama i podelite ih sa prijateljima u formi profesionalno odštampanih knjiga fotografija.
Pogledaj knjigu

Žurke

Neke od nezaboravnih večeri prođu tako brzo da je neophodno ovekovečiti ih kroz seriju otkačenih fotografija.
Pogledaj knjigu

Biznis

Ako ceo svet može da vidi rezultate vašeg rada u punom sjaju, poslovna reputacija i tržišne pozicije vaše firme će doživeti novi procvat.
Pogledaj knjigu

Model Book

Na putu ka karijeri super modela, neophodno je imati sopstveni Model Book, a GoGoBook je ubedljivo najbrži način da se on napravi.
Pogledaj knjigu

Portfolio

Ukoliko se profesionalno bavite fotografijom, ovo je idealan način da na jednom mestu objedinite svoje najbolje radove koji dobro ilustruju Vaše tehničke i kreativne sposobnosti.
Pogledaj knjigu

Prezentacija

Iskoristite prednosti novih tehnologija i prikažite ceo spektar usluga koje nudite na tržištu kroz elegantnu i jednostavnu knjigu fotografija.
Pogledaj knjigu

O nama

U eri digitalne fotografije, GoGoBook vam nudi proveren način da svoje uspomene čuvate u trajnom i lako dostupnom obliku. Koristeći ovaj user-friendly foto servis, od svojih najdražih slika možete napraviti upečatljive, profesionalno odštampane knjige koje će slikovito ispričati vaše životne priče.

Pronađite nas

 
  • ComTrade
  • Color Press Group
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Banca Intesa
 
2010 GoGo Book. Sva prava zadržana.
Powered by Internet Group d.o.o.