Nagradna igra

GoGoBook nagrađuje svoje najtalentovanije korisnike! Prilikom naručivanja bilo kog fotobook-a preko našeg internet sajta, imate priliku da se prijavite za učešće u nagradnom konkursu i postanete naš Fotograf Meseca ili Fotograf Godine.

Pokažite svoju kreativnu stranu, sastavite uzbudljive priče od svojih fotografija, dodajte naslove i tekstove koji golicaju maštu i možda upravo vi osvojite vredne foto nagrade!

Nagradna igra
 
 

Učestvujte u nagradnoj igri

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju registrovani korisnici koji naruče jedan odštampani GoGoBook i žele da učestvuju u nagradnoj igri. Prilikom popunjavanja narudžbine na našem sajtu bić‡e vam ponuđeena opcija "€žPrijavi me za nagradu GoGoBook Meseca"€œ koju jednostavno možete označiti. Učešće na konkursu je besplatno i otvoreno je za amatere i profesionalce, sa ograničenjem da svaki korisnik može prijaviti samo one knjige fotografija koje je poručio za štampu. Sve prijave za konkurs pristigle u toku jednog meseca nalaze se u konkurenciji za nagradu GoGoBook Meseca€œ, dok će se od pobedničkih radova na kraju godine birati GoGoBook Godine€œ.

"GoGoBook meseca" - nagrada photobook

Da biste se uključili u takmičenje za najbolji GoGoBook meseca, dovoljno je da poručite odštampan photobook pre kraja meseca i naznačite prilikom narudžbine da želite da vaš rad bude u konkurenciji za nagrade. Žiri sastavljen od fotografskih profesionalaca će od pristiglih predloga izabrati onaj koji spaja tehnički kvalitet fotografija, zanimljivu temu i GoGoBook duh avanture. Nagrađeni rad će biti izložen na našem GoGoBook sajtu, a autor će dobiti besplatan photobook po želji dimenzija 20x28 cm (Portret) ili 28x20 cm (Panorama) ili 20x20 (Mini) od 24 ili 44 stranica u mekom ili tvrdom koričenju.

"GoGoBook godine" - nagrada digitalni aparat

Na kraju godine, sve knjige fotografija nagrađene na mesečnom nivou će ući u finalni deo takmičenja za titulu GoGoBook godine. Žiri će uzeti u obzir originalnost i vizelnu upečatljivost fotobook-ova i dodeliti nagradu onom koji je zaista bio najbolji u toku cele godine. Izabrani autor na poklon dobija digitalni fotoaparat, a nagrađena knjiga fotografija će zauzeti šampionsko mesto na GoGoBook sajtu u toku naredne godine, gde će služiti kao inspiracija za buduće takmičare.

 
 

Facebook

Stavljate često fotografije na Vaš Facebook nalog? A da li ste znali da u Vaš fotobook možete uvuć‡i albume i fotografije direktno sa Facebook naloga?

Galerija

Ako niste sigurni kako da najbolje organizujete fotografije u svom novom photobook-u, pogledajte našu galeriju rešenja drugih korisnika i pronađ‘ite inspiraciju.

 
 

O nama

U eri digitalne fotografije, GoGoBook vam nudi proveren način da svoje uspomene čuvate u trajnom i lako dostupnom obliku. Koristeći ovaj user-friendly foto servis, od svojih najdražih slika možete napraviti upečatljive, profesionalno odštampane knjige koje će slikovito ispričati vaše životne priče.

Pronađite nas

 
  • ComTrade
  • Color Press Group
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Banca Intesa
 
2010 GoGo Book. Sva prava zadržana.
Powered by Internet Group d.o.o.