Šta je GoGoBook?

U eri digitalne fotografije, GoGoBook vam nudi proveren način da svoje uspomene čuvate u trajnom i lako dostupnom obliku. Koristeći ovaj user-friendly foto servis, od svojih najdražih slika možete napraviti upečatljive, profesionalno odštampane foto knjige koje će slikovito ispričati vaše životne priče.

Šta je GoGoBook
 
 

Uputstvo za upotrebu

GoGoBook softver ne zahteva napredno poznavanje rada u grafičkim programima ili obrade fotografije. Umesto toga, korisnik može prosto da prati unapred definisane korake i bira opcije koje najviše odgovaraju sadržaju njegove foto knjige.

 
Proces kreiranja foto knjige

Preuzmi

Klikom na opciju "Dodaj" iz menija sa leve strane odaberite fotografije sa vašeg računara koje želite da uvrstite kao uži izbor za knjigu fotografija. Dobićete ih poređane u meniju sa leve strane. Klikom na Facebook ikonu pored opcije dodaj, možete uvući fotografije direktno sa Vašeg Facebook naloga. Ukoliko niste ulogovani na facebook, pratite uputstvo za prijavu.

Kreiraj

Probudite svoju umetničku stranu i kreirajte nezaboravne knjige fotografija za svega nekoliko minuta. Uz pomoć naprednih alata za obradu fotografije, velikog broja automatskih opcija i bogatog izbora pozadina, svoje najbolje fotografije možete pretvoriti u jedinstvene fotobook-ove koji odražavaju vašu ličnost i interesovanja. Imate potpunu slobodu i totalnu kontrolu u isto vreme!

Poruči

Ako više volite odštampane knjige fotografija nego digitalne prikaze, GoGoBook je prava usluga za vas. Poručivanje odštampanog proizvoda na traženu adresu (ili više njih) se lako obavlja iz same Internet aplikacije, a na raspolaganju vam je i više metoda plaćanja. Svaki put kada naručujete novu kopiju, možete ponovo izabrati bitne parametre kao što su format ili povez tako da svaka porudžbina potpuno odgovara vašim željama.

 

1. Kreiranje knjige fotografija

GoGoBook aplikaciju za kreiranje personalizovanih knjiga fotografija mogu koristiti svi posetioci našeg internet sajta, bez ikakvih oganičenja. Da bi ste započeli novi projekat i kreirali sopstveni fotobook, treba da kliknete na zeleno dugme "pokreni dizajner" koji možete pronaći na naslovnoj stranici, ili da odaberete opciju "Moja knjiga" u glavnom meniju. Tako se pokreće automatski softver koji vam dozvoljava da upravljate svim detaljima koji će se naći u fotobook-u. Dok se nalazite u ovom softveru, nećete moći da se krećete po ostalim stranama na internet sajtu sve dok ne sačuvate projekat (SAVE opcija) ili ga ne napustite.

2. Izbor formata, šablona i pozadine

Kada započnete kreiranje svog fotobook-a, najpre ćete morati da odaberete format u kome će vaša knjiga biti odštampana, broj strana koji vam je potreban, kao i povez koji želite (tvrdi ili meki). Od ovih parametara ujedno zavisi i cena kompletiranog fotobook-a. Sledeći korak je da odaberete jedan od ponuđenih šablona. Sve ponuđene opcije su jasno, vizuelno prikazane, a samo od vas zavisi da li ćete imati jednu ili više fotografija na svakoj stranici, da li će sve fotografije biti iste veličine i da li će se preklapati na određenim mestima. Naravno, izbor osnovnog šablona neće ugroziti vašu kreativnost i slobodu izraza i dalje možete ručno podešavati raspored fotografija na svakoj pojedinačnoj strani u bilo kom trenutku. Nakon što odaberete ove parametre, preostaje vam samo još da se odlučite za jednu od ponuđenih pozadina i počnete da slažete svoje fotografije u živopisnu, uzbudljivu foto-priču.

3. Učitavanje slika

Kada podesite osnovne parametre i otvorite svoj novi fotobook, treba da izaberete folder u kome se nalaze fotografije koje treba ubaciti na prava mesta. Da to postignete, na stranici "Moja Knjiga" u okviru sa leve strane ekrana pronađite lokaciju na svom računaru gde su fotografije sačuvane. Slike možete učitati sve odjednom (tako što prevučete ceo folder u deo ekrana koji pokazuje photobook ili kliknete na opciju POPUNI SVE) ili jednu po jednu (opcija POPUNI), a traka u dnu ekrana vam dozvoljava da se krećete kroz različite stranice svog fotobook-a. Kada završite sa učitavanjem slika, treba kliknuti na opciju SAVE da sačuvate svoju foto knjigu na našem internet sajtu.

4. Obrada slika i unos teksta

Sve fotografije koje unesete u svoj fotobook možete individualno obrađivati tako da postignete vizuelni efekat kakav ste zamislili. Dvostrukim klikom na bilo koju fotografiju možete otvoriti Image Editor funkciju koja vam dozvoljava sledeće operacije:

  • Rotaciju slike
  • Skraćivanje fotografije (odsecanje suvišnih delova)
  • Optimizaciju fotografije (automatsko ili ručno podešavanje kontrasta i svetline)

Sve izmene koje napravite biće primenjene samo na fotobook koji kreirate a osnovna fotografija će ostati neizmenjena, osim ako odlučite da sačuvate izmene (klikom na opciju Save) u posebnom fajlu za kasniju upotrebu. Ukoliko želite da poništite napravljene izmene, samo kliknite na opciju Cancel changes.

5. Poručivanje fotobook-a

Nakon što ste završili pripremu svog fotobook-a i sačuvali ga, odštampan fotobook možete poručiti ne napuštajući GoGoBook internet sajt. Za svega nekoliko minuta možete dodati porudžbinu na svoj nalog, a bićete automatski obavešteni o ukupnim troškovima vaše narudžbine i očekivanom datumu isporuke na vašu adresu. Ovom prilikom takođe treba da odaberete i način plaćanja koji vam odgovara (kreditna kartica, uplatnica, e-banking, pouzeće, preko poslovnog računa)

6. Registracija korisnika

Ukoliko želite da poručite odštampanu verziju fotobook-a na svoju adresu, morate se registrovati kao korisnik GoGoBook-a. Registracija je besplatna i jednostavna, a sistem nakon popunjavanja traženih polja automatski šalje lozinku na vašu e-mail adresu. Registracijom postajete deo naše baze korisnika, a vaši podaci (adresa, broj telefona) se unose u sistem i služe kao osnova za isporuku svih fotobook proizvoda koje budete poručili.

Plaćanje & Isporuka

Sve GoGoBook foto knjige se isporučuju direktno na adresu koju ste ostavili prilikom registracije na našem sajtu, bilo da je to vaša kućna adresa ili adresa vaših prijatelja koje želite da iznenadite ovim originalnim poklonom. Foto knjige se isporučuju svuda na teritoriji Republike Srbije, a moguća je i dostava u zemljama u okruženju uz dogovor sa nama. Vreme i cena isporuke zavise od lokacije na koju se porudžbina dostavlja, ali svi GoGoBook proizvodi bezbedno stižu na naznačenu adresu za manje od 7 dana.

Plać‡anje & Isporuka

Pravo do Vaših vrata

Nema razloga da gubite vreme i živce u saobraćaju a€“ nakon što preko Interneta poručite svoju novu knjigu fotografija, možete je mirno sačekati u udobnosti svog doma. Vašu knjigu će isporučiti profesionalna kururska služba koja će je transportovati bez opasnosti od oštećenja. Manje napora, manje rizika a više čistog uživanja.

U zemlji i regionu

GoGoBook je prvenstveno namenjen korisnicima koji žive u Srbiji. Naša kurirska služba dostaviće Vam knjigu fotografija na bilo kojoj adresi u Srbiji, a cena ove usluge je 200,00 RSD.
Ukoliko ste zainteresovani za isporuku i van granica zemlje, javite nam na kojoj lokaciji želite da preuzmete poručene proizvode. Ubrzo ćete dobiti odgovor sa minimalnim vremenom i cenom isporuke za traženu lokaciju.

Sve po Vašoj želji!

Zadovoljstvo korisnika je najvažniji faktor kojim se GoGoBook vodi u organizaciji poslovanja. Ukoliko imate posebne zahteve prilikom isporuke (veći broj primeraka, određeno vreme ili datum isporuke) ili primedbe na kvalitet isporučenih fotobook-ova, pošaljite nam e-mail sa tačnim zahtevima, a mi ćemo pokušati da vam izađemo u susret na najbolji način. Ispunjenje vaših želja je dokaz dobre poslovne prakse kojom se ponosimo!

 

Česta pitanja

GoGoBook je izazvao veliko interesovanje javnosti, a mnogi korisnici su nam poslali svoja pitanja upotrebi ovog softverskog alata. Na ovoj strani smo sakupili odgovore na najčešće dileme sa kojima se naši korisnici suočavaju. Ukoliko ovde ne pronađete odgovor koji vas zanima, možete nam se direktno obratiti sa svojim pitanjem u sekciji kontakt.

Već imam puno fotografja na računaru i u telefonu a šta će mi fotobook?

Ako imate veliki broj foldera sa fotografijama i volite da imate sve svoje uspomene vizuelno dokumentovane, GoGoBook softver je prava stvar za vas. Naravno, nećete odštampati sve svoje fotografije, već‡ samo one koje želite svima da pokažete. Na taj način nećete morati da beskrajno vrtite fotografije na ekranu, svaki put objašnjavajući iste stvari a GoGoBook to radi mnogo efikasnije.

U čemu je razlika između fotobook-a i običnog foto albuma?

Osnovna razlika je u nivou personalizacije. Dok su u standardnom foto albumu pozicije za fotografije unapred određene, a obrada slike nemoguća, GoGoBook vam daje mogućnost da napravite potpuno jedinstvenu kreaciju koja liči na vas.

Kako da odaberem najbolji stil za svoj fotobook?

Sve zavisi od toga šta se nalazi na fotografijama koje želite da pokažete. Određeni sadržaji, kao što su portreti ili porodične fotografije, često bolje izgledaju kada im se posveti cela stranica, dok teme kao što su putovanja, žurke ili foto-priče sasvim dobro funkcionišu i u formi kolaža. Ukoliko niste sigurni kako najbolje da složite svoj materijal, možete potražite inspiraciju na strani sa galerijom knjiga.

Koliko najviše fotografija mogu da spakujem u fotobook?

Nema ograničenja! Uvek možete ubaciti još neku fotografiju na postojeću stranicu ili prosto povećati broj strana u fotobook-u. Samo vaša mašta i sadržaj vaših fotografija su merila kojima treba da se vodite prilikom izbora fotki za svoj novi fotobook.

Da li mogu da poručim više kopija fotobook-a koji sam napravio?

GoGoBook knjige fotografija mogu biti veoma koristan poslovni alat, tako da se mnogim kompanijama isplati da poruče veliki broj kopija jednog istog fotobook-a. Naravno, ova mogućnost je dostupna i individualnim korisnicima koji žele da podele svoje uspomene sa nekom posebnom osobom.

Zašto ovo neko nije ranije smislio?

Zapravo, jeste. Ova vrsta usluge je već dobro razrađena u svetu, a GoGoBook je jedan od prvih pokušaja da se i korisnicima iz našeg regiona pruži prilika da svoje digitalne fotografije prebace u trajniji i praktičniji oblik.

 

Podeli

GoGoBook vam dozvoljava da svaki fotobook koji napravite brzo i jednostavno podelite sa svojim prijateljima. Nema potrebe za glomaznim fajlovima koji prave probleme - sve što treba da uradite je da unesete listu e-mail adresa i link koji vodi do vašeg fotobook-a. Jednim klikom na taster "Podeli"€ vaša knjiga fotografija će postati dostupna na uvid svima za koje ste tako odabrali.

Galerija

Ako niste sigurni kako da najbolje organizujete fotografije u svojoj novoj foto knjizi, pogledajte našu galeriju rešenja drugih korisnika i pronađite inspiraciju.

 
 

O nama

U eri digitalne fotografije, GoGoBook vam nudi proveren način da svoje uspomene čuvate u trajnom i lako dostupnom obliku. Koristeći ovaj user-friendly foto servis, od svojih najdražih slika možete napraviti upečatljive, profesionalno odštampane knjige koje će slikovito ispričati vaše životne priče.

Pronađite nas

 
  • ComTrade
  • Color Press Group
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Banca Intesa
 
2010 GoGo Book. Sva prava zadržana.
Powered by Internet Group d.o.o.