Uslovi korišćenja

Usluge internet sajta GoGoBook su dostupne svim korisnicima starijim od 13 godina. Da biste stekli pravo na punopravnu upotrebu svih funkcionalnosti uključujući i poručivanje štampanih verzija photobook-ova, morate se registrovati koristeći standardnu formu koja se nalazi na sajtu. Vi snosite punu odgovornost za istinitost navedenih informacija i zaštitu poverljivosti korisničkog imena i lozinke koje ste odabrali. Ukoliko je korisničko ime koje odaberete uvredljivo, zaštićeno autorskim pravima ili podražava tuđ identitet, GoGoBook zadržava prava da odbije vaše odabrano ime.

Svi tekstualni, vizuelni i drugi elementi na našem vebsajtu (isključujući sadržaje u vašem vlasništvu koje ste sami priložili) su vam dati na uslovno korišćenje za potrebe unapređenja naših usluga i ne smeju se koristiti u bilo koje druge svrhe. Neki od ovih materijala bi mogli biti zaštićeni autorskim pravima i njihova neovlašćena upotreba povlači sankcije propisane zakonom. Autorski materijali koje sačuvate na našem vebsajtu neće biti dostupni drugim korisnicima, niti će biti korišćeni od strane GoGoBook sajta u bilo koje svrhe, bez vaše eksplicitne dozvole. GoGoBook ne odgovara za sadržaje koji su drugi korisnici dostavili niti za njihovu autentičnost, legalnost ili uvredljivost.

Prilikom korišćenja GoGoBook vebsajta takođe se obavezujete da nećete prekršiti bilo koje druge zakonske propise i norme, niti ćete neovlašćeno koristiti naše usluge u komercijalne svrhe. GoGoBook zadržava puno pravo da u bilo kom trenutku izmeni sadržaj vebsajta, uključujući proizvode na ponudi i njihove cene, u skladu sa trenutnim stanjem na tržištu i poslovnom politikom kompanije. Uslovi korišćenja kako su ovde objavljeni mogu biti u svakom trenutku izmenjeni, uz pravovremeno objavljivanje svih izmena na ovim stranicama.

Privatnost

GoGoBook u potpunosti poštuje vašu privatnost, uključujući vaše lične informacije i fotografije. Svi privatni podaci koje budete dostavili u procesu registracije biće odgovorno i zakoniti korišćeni i neće biti zloupotrebljeni niti kompromitovani. Podaci mogu biti korišćeni u sledeće svrhe:

 • obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
 • organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
 • ponuda novih proizvoda i servisa
 • poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
 • sprovođenje istraživanja i analiza
 • slanje informacija u marketinške svrhe
 • obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Postoji mogućnost da ćemo neke od ovih podataka (npr. Vašu adresu) slati trećim stranama koje su uključene u naš proces proizvodnje i isporuke (npr. štamparija, kurirska služba); ove stranke će imati eksplicitno uputstvo da vaše podatke ne smeju čuvati, umnožavati niti koristiti za druge aktivnosti koje nisu povezane sa ispunjavanjem vaših direktnih zahteva.

Prilikom čuvanja svakog photobook-a na našem sajtu, imate opciju da dozvolite drugim korisnicima da vide sadržaje ili da se prijavite za učešće u nagradnoj igri. Ovakvi sadržaji za koje postoji vaša saglasnost mogu biti korišćeni u promotivne ili druge svrhe od strane GoGoBook vebsajta u celini ili delovima. GoGoBook se obavezuje da će vaša autorska prava biti istaknuta prilikom svake upotrebe vašeg originalnog sadržaja.

 
 

Nagradna igra

Kada poručite GoGoBook knjigu fotografija, stičete pravo da učestvujete na konkursu za GoGoBook Fotografa Meseca ili GoGoBook Fotografa Godine i osvojite vredne nagrade

Poručivanje

Ceo proces kreiranja i naručivanja knjige fotografija možete obaviti u udobnosti svog doma – odštampan proizvod će biti isporučen na adresu koju vi navedete.

 
 

O nama

U eri digitalne fotografije, GoGoBook vam nudi proveren način da svoje uspomene čuvate u trajnom i lako dostupnom obliku. Koristeći ovaj user-friendly foto servis, od svojih najdražih slika možete napraviti upečatljive, profesionalno odštampane knjige koje će slikovito ispričati vaše životne priče.

Pronađite nas

 
 • ComTrade
 • Color Press Group
 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • Banca Intesa
 
2010 GoGo Book. Sva prava zadržana.
Powered by Internet Group d.o.o.